Cautare

3700 de rezultate pentru "filmilet declaratie alin cioara la fatu in emisiune" (4.21 secunde)
Cladirea cu patru etaje situata pe strada Mircea cel Batran din municipiul Constanta, care la inceput a fost prevazuta ca sediu doar pentru Inspectoratul Teritorial de Munca si Directia de Munca si Protectie Sociala, la ora actuala a devenit neincapatoare pentru 4 institutii, care sunt nevoite sa foloseasca util fiecare metru patrat.
Romania Libera publica un articol de Dan Cristian Turturica, intitulat "De ce se teme PSD", din care puteti citi in continuare partea a doua.
Politicianul va demisiona din fr untea Executivului, pentru a ramane in continuare pr esedintele PDL Emil Boc va demisiona imediat dupa motiunea de cenzura, in schimbul asigurarii ca va fi reales presedinte al PDL.
Pentru organizarea celor doua spectacole de sarbatori, autoritatile din Banie au cheltuit de la buget suma de 152.006 lei Cu ocazia sarbatorilor de iarna, craiovenii au avut parte, pe langa iluminatul festiv, si de doua spectacole, ambele oferite de municipalitate si platite din bugetul local cu 152.006 lei.
Inca de la desemnarea lui pentru functia de prim ministru am spus ca pe acest om au sa-l piarda vanitatea si carierismul. ... a dat vrabia din mana pe cioara de pe gardul Cotrocenilor. ... Inteleg ca acum este la Neptun, la una mica, discutie, nebunaticilor!
Brandul CALZEDONIA si-a facut ieri intrarea in Romania, o data cu deschiderea primului sau magazin in Capitala. Calzedonia aduce in Romania cele mai noi colectii de sosete, dresuri, ciorapi si ultima colectie de costume de baie de dama si barbatesti.
• Ma mut la mama Godot Cafe Teatru - 9 iun 2014, ora 20:00 Regia: ... Adriana Trandafir, Gabriel Fatu, Andreas Petrescu • Fantoma, dragostea mea!
Un spectacol mereu actual, plin de umor si adevar, ideal pentru iubitorii de comedie si, mai ales, pentru tinerii care se intalnesc cu Caragiale in programa scolara. ... Gabriel Fatu Adrian Paduraru Neculai Predica Cristina Draghici / Simona Grumezea Razvan Ilie Raphaela Lei / Doina Teodoru Ionut Iftimiciuc / Stefania Dumitru Regia:
Recent, la Teatrul Principal din Bucuresti (la Sala Dalles), a avut loc premiera spectacolului Ana lui Manole de Sebastian Ungureanu. Legenda celei mai frumoase manastiri din Arges, Balada Mesterului Manole si mitul jertfei pentru creatie, dar o altfel de interpretare puteti vedea la Teatrul Principal.
Lume, lume, va asteptam la Sala DALLES la cea mai spectaculoasa si mai plina de suspans comedie a lui I.
Lume, lume, va asteptam la cea mai spectaculoasa si mai plina de suspans comedie a lui I. ... In haine noi, cu pasiuni amoroase zgomotoase, cu biletele de amor ratacite, cu amante iubitoare si amanti razbunatori si, nu in ultimul rand, cu o distributie excelenta si o regie ingenioasa.
Sambata, 4 iulie, la ora 20:00, la Teatrul de Vara HERASTRAU a debutat Stagiunea Estivala 2020 cu premiera spectacolului CU MASCA sau FARA MASCA, OAMENII VOR SA ZAMBEASCA!
GAITELE GRADINA DE VARA HERASTRAU A TEATRULUI CONSTANTIN TANASE 7 si 8 septembrie 2020, ora 20:30 Va invitam la un spectacol in care puteti vedea, ca printr-o lentila deformata, cum suntem, cum traim, cum iubim si mai ales, cum ne chinuim (unul pe altul).
Teatrul Principal va invita joi, 6 mai, la ora 19.00, la comedia Barza domnului ministru!, adaptare dupa Andre Roussin. ... ADIANA TRANDAFIR, GABRIEL FATU, MIHAI CIUCA, LAURA COSOI, DOINA TEODORU Regia:
Poti analiza relatia in care de afli, dar trebuie sa-ti asumi responsabilitati mai ales daca nu-ti place ceea ce faci din punct de vedere profesional. ... Ai nevoie de stapanire de sine in ceea ce priveste rudele. ... E anul pasiunii, dar nu ceda la ceea ce a fost.
Binemeritata, in ochii unora, exagerata in ai altora, “corectia“ aplicata joi de Traian Basescu Partidului Umanist Roman, acuzat de imoralitate ori de lipsa de decenta in revendicarea unor posturi de prefecti, a produs, fara indoiala, mari insomnii, in ultimele doua nopti, la varful partidului.
Guvernul Aliantei este cel mai bun guvern pe care l-a avut Romania de la Revolutie incoace....
In ciuda faptului ca zilnic se raporteaza noi focare de gripa aviara, in noi regiuni ale tarii, populatia si in special autoritatile au ajuns sa trateze acest pericol ca pe ceva normal, ca pe o situatie cotidiana.
De la Guvern banii nu mai merg catre afacerile, firmele lor de constructii, de aprovizionare de consultanta etc. Banii se varsa acum in buzunare de culoarea Puterii sau, in unele situatii, catre pesedisti care au avut si au prietenii la catarama (din nou, nu acel Catarama!) in partidele portocalii.
Citeam ca Vanghelie, primarul "care este" a fost la un pas de a ramane fara biroul din Primaria sectorului 5 din cauza datoriilor. Ar fi aratat de-a dreptul demential ca executorul judecator, care s-a prezentat in Primarie, sa iasa cu biroul "primarelui care este", in spinare, nu-i asa?
google-analytics.com